2010 m. liepos 14 d., trečiadienis

Lietuviškai.lt

Tik ką sužinojau apie tinklalapį: www.lietuviškai.lt/

Kadaise, kai tekdavo iki išnaktų diskutuoti su lietuvybės kompiuteriuose priešininkais, būtų buvę sunku ir įsivaizduoti, kad kada nors oficialiai bus propaguojamas natūralus lietuviškas raštas kompiuteriuose.

Puiki ir Juro Jankevičiaus akcija raginti visus rašyti lietuviškai. Jis išdidžiai pristato tinklalapį su lietuviška raide adrese www.klausimėlis.lt.
Jei Jūsų pavardėje yra lietuviškų raidžių, ir ketinate registruoti tinklalapį, būtinai pasvarstykite ar verta savo pavardę kraipyti ir šveplinti tinklalapio adrese.

Ar ne laikas uždėti tašką ant „ė“ ir tinklalapyje lietuvybe.akl.lt ?

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kažkas negerai suveikia - jei einu iš tavo tinklapio per pateiktą nuorodą, naršyklė interpretuoja adreą į lietuviå¡kai.lt/

R.U. ĄŽ rašė...

Ačiū už informaciją. Atrodo Blogspot problemos. ieškosiu išeities.

R.U. ĄŽ rašė...

Ačiū, Jurki. Jau pataisiau. Pasirodo Blogspot teksto redagavimo įrankis neteisingai perkeitė nuorodą. Gavęs Tavo pranešimą apie problemą, perėjau į HTML redagavimo būdą ir ten pataisiau sugadintos nuorodos daly iš naujo įrašydamas š raidę vietoj atsiradusių „kringelių“.

Dabar jau viskas gerai.

Jei kas su „Blogspot“ įdėsite lietuvišką nuorodą, iki sistema nepasitaisys, pataisykite tokias nuorodas dar ir HTML „Blogspot“ redagavimo veiksenoje.

Dėkoju už klaidos parodymą.

Džiugas Grėbliūnas rašė...

Spaudžiu čia nuorodą į „www.klausimėlis.lt“, bet FF adreso juostoj atsiranda „http://www.blogger.com/www.klausim%C3%84%C2%97lis.lt“

R.U. ĄŽ rašė...

Ačiū, Džiugai, turėjau iš karto pataisyti.

„Blogspot“ dar turi problemą su tokiomis nuorodomis. (Nesunku HTML kortelėj pataisyti).

Reiktų kažkaip jiems apie tai pranešti. Gal pataisytų savo sistemą. Deja, nežinau adreso.

Dabar jau tikrai būsiu atidesnis.

Apie mane

skype pseudonimas: rytumb